Tuesday, March 20, 2007

The Kill

Gorefest

Yeah, toimii. Saavuttiin vihdoin ekaan duuni mestaa( nyt siis jo muutama viikko sitten) ja oli erittäin asiallista kun ensinmäisenä piti saada lihasta pöytään ja näin ollen oli välittömästi tehtävä perinteinen The Kill. Kerry nopsajalka ilmoitti että perinteiseen Killiin ei käydä käsiksi ilman bissee, joten koppa sitä eskiin ja menoksi. Ava Adore lähti oppaaksi kiväärin kanssa ja siitä vaan sit valitsemaan lihavinta bullockia ja sille kuulaa kalloon. Mike spottas hyvän heti lähi tuntumasta. Kunnolla en kerinnyt edes autosta pihalle kun jo laukaus kajahti ja samassa näin jo Kerryn ampaisevan sitä kohti veitsi tanassa jopa niin nopeasti ettei kerinnyt edes bisseä laskea kädestään ja rojahti perse edellä se lapaan ja veti kurkun välittömästi auki siltä vielä potkivalta otukselta. Seuraava lähti korvat lehmän vielä räpytellessä silmiään koska meiksillä oli kamera messissä. Muutenkin perinteinen kuulemma tuo korvien leikkaaminen vaikka ostettua karjaa tapettiinkin. Polttomerkki perseestä myös irti ja sit ei muuta kun irroittamaan lihaa siitä verilammikossa makaavasta nyt jo lähes kuolleesta kaverista. Aika erillaista pilkkomista kun joku vakuumiin pakattun fileen. Hämärältä tuntui käsitellä tuollasta määrää raakaa lihaa mikä oli kuumaa! No totta kai se oli kuumaa kun just tapettu, ei niitä säilötä eka jääkaapissa ja ammuta sitten. Yksi puoli ensiksi puhtaaksi ja sit piti raato vierittää ympäri ja putsaa toinen sivu. Mike tarkkaili tilannetta vierestä ja nautti olutta kun minä ja Kerry roudattiin lihaa luista auton lavalle. Vikana vielä aivot piti saada päästä ja kirveellähän ne piti sieltä hakkaa irti. Loppujen lopuksi piti sit kaiken jälkeen viel viipaloida se perseesrtä leikattu poltto merkki ja korvat pieniksi palooiksi ja ripotella ikkunasta paluumatkalla linnuille. Päätin kätevästi käyttää leikkuu alustana sen nyt jo varmasti kuolleen lehmän oikea puolta naamasta. Ristikko jäi siihen muistoksi siitä. Ripustettiin lihat siitä yön yli Ava Adoren takapihalle roikkumaan ja seuraavana päivänä oli edessä maksimi paloittelu ja jauhaminen ja pakkaaminen. First eat oli loistava, siis heti tapon jälkeen, super mureeta ja maukasta lihaa ja tietty aivoja mut ei ne oikein mulle maistunut. Jännää kun tommosen hyvässä maassa vapaana kasvaneen pedon voi ampua tosta vaan ja syödä heti ja on vitun mureeta kun toisaalla sitä riiputtaa raivolla ja silti on paskaa. Planet Cuban alpha familta, Ava Adoren mesta ja flesh on HYVÄÄ!




GoreFest

Sunday, March 18, 2007

Karjaa ja Pihaa

Jaahas, katosin ja löysin takas perille jonnekkin. Eli, duunia sai taas tehtyä ja ihan tarpeeksi taas kerran. Rahaa ei tullut läheskään niin paljoa kun olin ajatellut, johtuen tosta hitaasta startista mut jotain kuitenkin ja vielä on mahdollisuus tehdä snadisti lisää ennen kuin pitää poistua maasta. Mahdollisuus paluuseen on ilmassa ja niin varmaan teenkin. Jokin osa suunnitelmasta on tietty mennyt uusiksi, itse asiassa lähes kaikki koska ei enään oikein kiinnosta ajatus tehdä tätä hommaa koko vuosi. Aitaahan nyt laittais mielellään pystyyn mut vittu näyttää siltä et täs joutuu rakentaa noita karjapihoja koko vuoden ja se ei toimi. Muuttaa ihmisen happamaksi niiden tekeminen ja kellään ei o kivaa. No kyl mä kuitenkin takas tuun ainakin nyt kerran mut en kyl sit tiedä kuinka kauan viihdyn. Oon yrittänyt saada tota urakoitsijaa lopettaan niiden tekemisen mut ei näytä uppoovan. Muttapa, kaiken näköistä. Tänään maanantai, nyt suunnitelmissa jatkaa seuraavaan duuniin keskiviikko aamuna mut en kyl jaksa uskoa et lähdetään ajallaan minnekkään, jotain draamaa saadaan aina järjestettyä. Nyt kun jaksais naputella niin koodais muutaman blogin, veikkaan että ei kerkeiä. Jää nähtäväksi. Planet Cuba oli eka mesta missä piti pistää pihaa uuteen uskoo. Repiä vanhaa karstaa pois ja pistää paremmaksi. Siinä tais vierähtää muutama viikko, Kerry-nopsajalka oli puikoissa ja tahti oli kova. Jälkikin ehkä snadisti kertoi mut kaikki toimi ihan vitun hyvin. Sieltäpä sitten ReggieBlackSpringsiin tekeen sellanen uus calfrace(?), sellanen vitun tuubi. Siinä viikko ja takas. Tässä nyt, mango puun alla, kelit suosii, perinteinen.







visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeria visa algeriavisa algeria visa algeria